De Huizenmarkt in Aartswoud (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aartswoud

Woningmarkt Aartswoud

Aartswoud is een plaats in de gemeente Opmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 11.520 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aartswoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 394.580 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 394.580
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Aartswoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aartswoud is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aartswoud moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aartswoud.

Woningen recent verkocht in Aartswoud

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aartswoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aartswoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aartswoud. Een eengezinswoning in Aartswoud komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aartswoud

In Aartswoud wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aartswoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aartswoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aartswoud
Binnenring: Nederland

Aartswoud waar ligt dat?

Woningen te koop Aartswoud

Wil je een huis kopen in Aartswoud? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aartswoud . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aartswoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aartswoud.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aartswoud. Zoek je huurwoning in Aartswoud? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aartswoud

Starterswoningen in Aartswoud zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aartswoud zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aartswoud zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aartswoud? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aartswoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aartswoud is 3.876 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.090 euro).

Leeftijden Aartswoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aartswoud vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aartswoud

Aartswoud bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01
02