logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aartswoud

Begrijp de huizenprijzen in Aartswoud met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aartswoud

Aartswoud is een plaats in de gemeente Opmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 12.180 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aartswoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 402.984 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 402.984
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Aartswoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aartswoud is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aartswoud moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aartswoud.

Woningen recent verkocht in Aartswoud

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aartswoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aartswoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aartswoud. Een eengezinswoning in Aartswoud komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aartswoud

In Aartswoud wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aartswoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aartswoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aartswoud

Starterswoningen in Aartswoud zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aartswoud zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aartswoud zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aartswoud? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aartswoud

Wil je een huis kopen in Aartswoud? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aartswoud . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aartswoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aartswoud.

Bekijk alle koopwoningen in Aartswoud. Zoek je huurwoning in Aartswoud? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aartswoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aartswoud is 3.053 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.846 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aartswoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aartswoud vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aartswoud

Aartswoud bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.