logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nuenen

Begrijp de huizenprijzen in Nuenen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nuenen

Nuenen is een plaats in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Deze plaats telt volgens het CBS 24.015 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 107 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuenen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 589.218 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 107
Gemiddelde vraagprijs € 589.218
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nuenen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuenen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuenen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nuenen.

Woningen recent verkocht in Nuenen

Er zijn recent 107 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuenen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuenen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nuenen. Een eengezinswoning in Nuenen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nuenen

In Nuenen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuenen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuenen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nuenen

Starterswoningen in Nuenen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nuenen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nuenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nuenen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nuenen

Wil je een huis kopen in Nuenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuenen . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuenen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuenen.

Bekijk alle koopwoningen in Nuenen. Zoek je huurwoning in Nuenen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nuenen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuenen is 3.801 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.665 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nuenen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuenen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nuenen

Nuenen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.