Koopwoningen in gemeente Wassenaar

Bekijk alle 99 woningen te koop in Wassenaar. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Wassenaar die je zoekt.

Makelaars in Wassenaar

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Wassenaar? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Wassenaar. Een koopwoning bezichtigen in Wassenaar? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Wassenaar

Er staan 99 woningen te koop in Wassenaar die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Wassenaar.

Huis te koop in Wassenaar

Wassenaar is een gemeente die ligt in de provincie Zuid-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in gemeente Wassenaar.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Wassenaar op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Wassenaar? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Wassenaar! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Wassenaar, koophuizen Wassenaar of 5 kamer woningen Wassenaar.
Instellingen zijn opgeslagen