Koopwoningen in gemeente Borsele

Bekijk alle 72 woningen te koop in Borsele. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Borsele die je zoekt.

Makelaars in Borsele

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Borsele? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Borsele. Een koopwoning bezichtigen in Borsele? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Borsele

Er staan 72 woningen te koop in Borsele die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Borsele.

Huis te koop in Borsele

Borsele is een gemeente die ligt in de provincie Zeeland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in gemeente Borsele.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Borsele op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Borsele? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Borsele! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Borsele, koophuizen Borsele of 4 kamer woningen Borsele.
Instellingen zijn opgeslagen