Huurwoningen in Borger

Bekijk alle woningen te huur in Borger. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct huurhuizen in Borger die je zoekt.

Makelaars in Borger

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Borger? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Borger. Een huurwoning bezichtigen in Borger? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning huren in Borger

Er staan 0 woning te huur in Borger die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type huurwoningen te vinden in Borger.

Huis te huur in Borger

Borger is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast huurwoningen in Borger ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Borger. Kan je jouw woning niet vinden in Borger? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je huurwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod huurwoningen in Borger op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Borger? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom huurwoning in Borger! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Borger, huurhuizen Borger of 5 kamer woningen Borger.
Instellingen zijn opgeslagen