De Huizenmarkt gemeente Mill en Sint Hubert (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mill en Sint Hubert

Woningmarkt Mill en Sint Hubert

Mill en Sint Hubert is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 10.820 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mill en Sint Hubert. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 549.358
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Mill en Sint Hubert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mill en Sint Hubert is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mill en Sint Hubert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mill en Sint Hubert

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mill en Sint Hubert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mill en Sint Hubert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mill en Sint Hubert. Een eengezinswoning in Mill en Sint Hubert komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mill en Sint Hubert

In Mill en Sint Hubert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mill en Sint Hubert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mill en Sint Hubert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mill en Sint Hubert
Binnenring: Nederland

Mill en Sint Hubert waar ligt dat?

Woningen te koop Mill en Sint Hubert

Wil je een huis kopen in Mill en Sint Hubert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mill en Sint Hubert . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mill en Sint Hubert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mill en Sint Hubert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mill en Sint Hubert. Zoek je huurwoning in Mill en Sint Hubert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mill en Sint Hubert

Starterswoningen in Mill en Sint Hubert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mill en Sint Hubert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mill en Sint Hubert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mill en Sint Hubert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mill en Sint Hubert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mill en Sint Hubert is 3.170 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.827 euro).

Leeftijden Mill en Sint Hubert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mill en Sint Hubert vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Mill en Sint Hubert

De gemeente Mill en Sint Hubert telt 4 plaatsen.

Langenboom Mill Sint Hubert Wilbertoord

Alle wijken van Mill en Sint Hubert

Mill en Sint Hubert bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.