Huizenprijzen en de huizenmarkt Dorp 't Goy in 't Goy

Begrijp de huizenprijzen in Dorp 't Goy Houten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dorp 't Goy Houten

Dorp 't Goy is een buurt in de wijk 't Goy en plaats 't Goy binnen de gemeente Houten. Deze buurt telt volgens het CBS 360 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dorp 't Goy. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 554.666 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 554.666
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dorp 't Goy

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dorp 't Goy is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dorp 't Goy moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dorp 't Goy.

Woningen recent verkocht in Dorp 't Goy

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dorp 't Goy. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dorp 't Goy.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dorp 't Goy. Een eengezinswoning in Dorp 't Goy komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dorp 't Goy

In Dorp 't Goy wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dorp 't Goy

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dorp 't Goy (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dorp 't Goy

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dorp 't Goy vergeleken met de Houten en Nederland.

Huizenprijzen in Dorp 't Goy Houten

Starterswoningen in Dorp 't Goy Houten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dorp 't Goy Houten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dorp 't Goy Houten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dorp 't Goy Houten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dorp 't Goy Houten

Wil je een huis kopen in Dorp 't Goy Houten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dorp 't Goy Houten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dorp 't Goy alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dorp 't Goy.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dorp 't Goy Houten.

Bekijk alle koopwoningen in Dorp 't Goy Houten. Zoek je huurwoning in Dorp 't Goy Houten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dorp 't Goy

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dorp 't Goy is 3.772 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.114 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dorp 't Goy

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dorp 't Goy vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dorp 't Goy

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dorp 't Goy. De buurt zelf valt binnen de wijk 't Goy in de gemeente Houten.

Dorp 't Goy 't Goysedorp

Alle straten van Dorp 't Goy

Dorp 't Goy bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.