Vierpolders

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vierpolders

Een eerste blik op Vierpolders

Vierpolders is een buurt in de gemeente Brielle. Deze buurt telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vierpolders. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 246.599 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 246.599
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Vierpolders

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vierpolders is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vierpolders kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vierpolders

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vierpolders. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vierpolders.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vierpolders. Een eengezinswoning in Vierpolders komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vierpolders

In Vierpolders wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vierpolders

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vierpolders (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vierpolders
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vierpolders

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vierpolders vergeleken met de Brielle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vierpolders

Wil je een huis kopen in Vierpolders? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vierpolders . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vierpolders alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vierpolders.

Zoek je huurwoning in Vierpolders? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vierpolders.

Huizenprijzen in Vierpolders

Starterswoningen in Vierpolders zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vierpolders zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vierpolders zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vierpolders? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vierpolders

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vierpolders is 2.068 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.051 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vierpolders is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vierpolders

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vierpolders vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vierpolders

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vierpolders. De buurt zelf valt binnen de wijk Vierpolders in de gemeente Brielle.

Vierpolders Verspreide huizen

Alle straten van Vierpolders

Vierpolders bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen