Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gelderswoude

Begrijp de huizenprijzen in Gelderswoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gelderswoude

Gelderswoude is een plaats in de gemeente Zoeterwoude. Deze plaats telt volgens het CBS 5.640 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelderswoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 633.579 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 633.579
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Gelderswoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gelderswoude is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gelderswoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gelderswoude.

Woningen recent verkocht in Gelderswoude

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gelderswoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gelderswoude.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gelderswoude. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gelderswoude. Een eengezinswoning in Gelderswoude komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gelderswoude

In Gelderswoude wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gelderswoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gelderswoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gelderswoude

Starterswoningen in Gelderswoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gelderswoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gelderswoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gelderswoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gelderswoude

Wil je een huis kopen in Gelderswoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gelderswoude . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gelderswoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gelderswoude.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gelderswoude.

Bekijk alle koopwoningen in Gelderswoude. Zoek je huurwoning in Gelderswoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gelderswoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gelderswoude is 1.821 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.207 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gelderswoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gelderswoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gelderswoude

Gelderswoude bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.