Ermelo in de gemeente Ermelo

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ermelo

Een eerste blik op Ermelo

Ermelo is een plaats in de gemeente Ermelo. Deze plaats telt volgens het CBS 26.790 inwoners. Momenteel staan er 79 woningen te koop en zijn er recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ermelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.259 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 79
Woningen recent verkocht 76
Gemiddelde vraagprijs € 522.259
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ermelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ermelo is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Ermelo kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ermelo

Er zijn recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ermelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ermelo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ermelo. Een eengezinswoning in Ermelo komt het meest (54%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ermelo

In Ermelo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ermelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ermelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ermelo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ermelo

Wil je een huis kopen in Ermelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ermelo. Er staan momenteel 79 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ermelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ermelo.

Huizenprijzen in Ermelo

Starterswoningen in Ermelo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ermelo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ermelo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ermelo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ermelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ermelo is 3.353 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ermelo is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ermelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ermelo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ermelo

Ermelo bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen