Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bergen L

Begrijp de huizenprijzen in Bergen L met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergen L

Bergen L is een plaats in de gemeente Bergen (L.). Deze plaats telt volgens het CBS 13.095 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen L. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 472.331 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 472.331
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bergen L

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergen L is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergen L moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergen L.

Woningen recent verkocht in Bergen L

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen L. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergen L.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergen L. Een eengezinswoning in Bergen L komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergen L

In Bergen L wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergen L

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergen L (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bergen L

Starterswoningen in Bergen L zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergen L zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergen L zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergen L? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergen L

Wil je een huis kopen in Bergen L? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergen L . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergen L alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergen L.

Bekijk alle koopwoningen in Bergen L. Zoek je huurwoning in Bergen L? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergen L

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergen L is 2.889 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.538 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergen L

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergen L vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bergen L

Bergen L bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.