Huizenprijzen en de huizenmarkt in Arnhem

Begrijp de huizenprijzen in Arnhem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arnhem

Arnhem is een plaats in de gemeente Arnhem. Deze plaats telt volgens het CBS 172.210 inwoners. Momenteel staan er 375 woningen te koop en zijn er recent 654 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 439.986 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 375
Woningen recent verkocht 654
Gemiddelde vraagprijs € 439.986
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Arnhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arnhem is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arnhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arnhem.

Woningen recent verkocht in Arnhem

Er zijn recent 654 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arnhem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arnhem. Een eengezinswoning in Arnhem komt het meest (30%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arnhem

In Arnhem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arnhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arnhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Arnhem

Starterswoningen in Arnhem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Arnhem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arnhem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arnhem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arnhem

Wil je een huis kopen in Arnhem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arnhem . Er staan momenteel 375 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arnhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arnhem.

Bekijk alle koopwoningen in Arnhem. Zoek je huurwoning in Arnhem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arnhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arnhem is 3.605 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.428 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arnhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arnhem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Arnhem

Arnhem bestaat uit 25 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.