Koopwoningen in Baarn

Bekijk alle 91 woningen te koop in Baarn. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Baarn die je zoekt.

Makelaars in Baarn

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Baarn? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Baarn. Een koopwoning bezichtigen in Baarn? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Baarn

Er staan 91 woningen te koop in Baarn die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Baarn.

Huis te koop in Baarn

Baarn is een plaats in de gemeente Baarn binnen de provincie Utrecht. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Baarn ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Baarn. Kan je jouw woning niet vinden in Baarn? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Baarn op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Baarn? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Baarn! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Baarn, koophuizen Baarn of 4 kamer woningen Baarn.
Instellingen zijn opgeslagen