Koopwoningen in Roden

Bekijk alle 37 woningen te koop in Roden. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Roden die je zoekt.

Makelaars in Roden

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Roden? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Roden. Een koopwoning bezichtigen in Roden? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Roden

Er staan 37 woningen te koop in Roden die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Roden.

Huis te koop in Roden

Roden is een plaats in de gemeente Noordenveld binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Roden ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Roden. Kan je jouw woning niet vinden in Roden? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Roden op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Roden? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Roden! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Roden, koophuizen Roden of 5 kamer woningen Roden.
Instellingen zijn opgeslagen