Koopwoningen in Paterswolde

Bekijk alle 11 woningen te koop in Paterswolde. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Paterswolde die je zoekt.

Makelaars in Paterswolde

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Paterswolde? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Paterswolde. Een koopwoning bezichtigen in Paterswolde? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Paterswolde

Er staan 11 woningen te koop in Paterswolde die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Paterswolde.

Huis te koop in Paterswolde

Paterswolde is een plaats in de gemeente Tynaarlo binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Paterswolde ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Paterswolde. Kan je jouw woning niet vinden in Paterswolde? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Paterswolde op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Paterswolde? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Paterswolde! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Paterswolde, koophuizen Paterswolde of 3 kamer woningen Paterswolde.
Instellingen zijn opgeslagen