Koopwoningen in Hasselt

Bekijk alle 32 woningen te koop in Hasselt. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hasselt die je zoekt.

Makelaars in Hasselt

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hasselt? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hasselt. Een koopwoning bezichtigen in Hasselt? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hasselt

Er staan 32 woningen te koop in Hasselt die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hasselt.

Huis te koop in Hasselt

Hasselt is een plaats in de gemeente Zwartewaterland binnen de provincie Overijssel. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hasselt ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hasselt. Kan je jouw woning niet vinden in Hasselt? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hasselt op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hasselt? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hasselt! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hasselt, koophuizen Hasselt of 2 kamer woningen Hasselt.
Instellingen zijn opgeslagen