Koopwoningen in gemeente Utrecht

Bekijk alle 884 woningen te koop in Utrecht. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Utrecht die je zoekt.

Makelaars in Utrecht

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Utrecht? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Utrecht. Een koopwoning bezichtigen in Utrecht? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Utrecht

Er staan 884 woningen te koop in Utrecht die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Utrecht.

Huis te koop in Utrecht

Utrecht is een gemeente die ligt in de provincie Utrecht. Op Huispedia kan je naast koopwoningen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in gemeente Utrecht.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Utrecht op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Utrecht? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Utrecht! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Utrecht, koophuizen Utrecht of 2 kamer woningen Utrecht.
Instellingen zijn opgeslagen