Koopwoningen in Bocholtz

Bekijk alle 7 woningen te koop in Bocholtz. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Bocholtz die je zoekt.

Makelaars in Bocholtz

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Bocholtz? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Bocholtz. Een koopwoning bezichtigen in Bocholtz? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Bocholtz

Er staan 7 woningen te koop in Bocholtz die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Bocholtz.

Huis te koop in Bocholtz

Bocholtz is een plaats in de gemeente Simpelveld binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Bocholtz ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Bocholtz. Kan je jouw woning niet vinden in Bocholtz? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Bocholtz op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Bocholtz? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Bocholtz! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Bocholtz, koophuizen Bocholtz of 3 kamer woningen Bocholtz.
Instellingen zijn opgeslagen