Koopwoningen in Appeltern

Bekijk alle 5 woningen te koop in Appeltern. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Appeltern die je zoekt.

Makelaars in Appeltern

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Appeltern? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Appeltern. Een koopwoning bezichtigen in Appeltern? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Appeltern

Er staan 5 woningen te koop in Appeltern die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Appeltern.

Huis te koop in Appeltern

Appeltern is een plaats in de gemeente West Maas en Waal binnen de provincie Gelderland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Appeltern ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Appeltern. Kan je jouw woning niet vinden in Appeltern? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Appeltern op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Appeltern? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Appeltern! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Appeltern, koophuizen Appeltern of 4 kamer woningen Appeltern.
Instellingen zijn opgeslagen