Koopwoningen in Wageningen

Bekijk alle 117 woningen te koop in Wageningen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Wageningen die je zoekt.

Makelaars in Wageningen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Wageningen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Wageningen. Een koopwoning bezichtigen in Wageningen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Wageningen

Er staan 117 woningen te koop in Wageningen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Wageningen.

Huis te koop in Wageningen

Wageningen is een plaats in de gemeente Wageningen binnen de provincie Gelderland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Wageningen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Wageningen. Kan je jouw woning niet vinden in Wageningen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Wageningen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Wageningen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Wageningen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Wageningen, koophuizen Wageningen of 2 kamer woningen Wageningen.
Instellingen zijn opgeslagen