Koopwoningen in Ubbena

Bekijk alle 1 woningen te koop in Ubbena. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Ubbena die je zoekt.

Makelaars in Ubbena

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Ubbena? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Ubbena. Een koopwoning bezichtigen in Ubbena? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Ubbena

Er staan 1 woning te koop in Ubbena die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Ubbena.

Huis te koop in Ubbena

Ubbena is een plaats in de gemeente Assen binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Ubbena ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Ubbena. Kan je jouw woning niet vinden in Ubbena? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Ubbena op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Ubbena? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Ubbena! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Ubbena, koophuizen Ubbena of 5 kamer woningen Ubbena.
Instellingen zijn opgeslagen