Koopwoningen in Ternaard

Bekijk alle 5 woningen te koop in Ternaard. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Ternaard die je zoekt.

Makelaars in Ternaard

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Ternaard? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Ternaard. Een koopwoning bezichtigen in Ternaard? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Ternaard

Er staan 5 woningen te koop in Ternaard die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Ternaard.

Huis te koop in Ternaard

Ternaard is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Ternaard ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Ternaard. Kan je jouw woning niet vinden in Ternaard? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Ternaard op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Ternaard? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Ternaard! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Ternaard, koophuizen Ternaard of 2 kamer woningen Ternaard.
Instellingen zijn opgeslagen