Koopwoningen in Sleen

Bekijk alle 5 woningen te koop in Sleen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Sleen die je zoekt.

Makelaars in Sleen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Sleen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Sleen. Een koopwoning bezichtigen in Sleen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Sleen

Er staan 5 woningen te koop in Sleen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Sleen.

Huis te koop in Sleen

Sleen is een plaats in de gemeente Coevorden binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Sleen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Sleen. Kan je jouw woning niet vinden in Sleen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Sleen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Sleen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Sleen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Sleen, koophuizen Sleen of 3 kamer woningen Sleen.
Instellingen zijn opgeslagen