Koopwoningen in Nieuw-Balinge

Bekijk alle 8 woningen te koop in Nieuw-Balinge. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Nieuw-Balinge die je zoekt.

Makelaars in Nieuw-Balinge

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Nieuw-Balinge? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Nieuw-Balinge. Een koopwoning bezichtigen in Nieuw-Balinge? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Nieuw-Balinge

Er staan 8 woningen te koop in Nieuw-Balinge die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Nieuw-Balinge.

Huis te koop in Nieuw-Balinge

Nieuw-Balinge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Nieuw-Balinge ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Nieuw-Balinge. Kan je jouw woning niet vinden in Nieuw-Balinge? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Nieuw-Balinge op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Nieuw-Balinge? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Nieuw-Balinge! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Nieuw-Balinge, koophuizen Nieuw-Balinge of 5 kamer woningen Nieuw-Balinge.
Instellingen zijn opgeslagen