Koopwoningen in Middelburg

Bekijk alle 167 woningen te koop in Middelburg. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Middelburg die je zoekt.

Makelaars in Middelburg

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Middelburg? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Middelburg. Een koopwoning bezichtigen in Middelburg? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Middelburg

Er staan 167 woningen te koop in Middelburg die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Middelburg.

Huis te koop in Middelburg

Middelburg is een plaats in de gemeente Middelburg binnen de provincie Zeeland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Middelburg ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Middelburg. Kan je jouw woning niet vinden in Middelburg? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Middelburg op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Middelburg? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Middelburg! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Middelburg, koophuizen Middelburg of 4 kamer woningen Middelburg.
Instellingen zijn opgeslagen