Koopwoningen in Houten

Bekijk alle 156 woningen te koop in Houten. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Houten die je zoekt.

Makelaars in Houten

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Houten? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Houten. Een koopwoning bezichtigen in Houten? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Houten

Er staan 156 woningen te koop in Houten die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Houten.

Huis te koop in Houten

Houten is een plaats in de gemeente Houten binnen de provincie Utrecht. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Houten ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Houten. Kan je jouw woning niet vinden in Houten? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Houten op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Houten? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Houten! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Houten, koophuizen Houten of 2 kamer woningen Houten.
Instellingen zijn opgeslagen