Koopwoningen in Hoorn

Bekijk alle 131 woningen te koop in Hoorn. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hoorn die je zoekt.

Makelaars in Hoorn

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hoorn? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hoorn. Een koopwoning bezichtigen in Hoorn? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hoorn

Er staan 131 woningen te koop in Hoorn die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hoorn.

Huis te koop in Hoorn

Hoorn is een plaats in de gemeente Terschelling binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hoorn ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hoorn. Kan je jouw woning niet vinden in Hoorn? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hoorn op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hoorn? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hoorn! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hoorn, koophuizen Hoorn of 4 kamer woningen Hoorn.
Instellingen zijn opgeslagen