Koopwoningen in Assendelft

Bekijk alle 80 woningen te koop in Assendelft. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Assendelft die je zoekt.

Makelaars in Assendelft

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Assendelft? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Assendelft. Een koopwoning bezichtigen in Assendelft? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Assendelft

Er staan 80 woningen te koop in Assendelft die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Assendelft.

Huis te koop in Assendelft

Assendelft is een plaats in de gemeente Zaanstad binnen de provincie Noord-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Assendelft ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Assendelft. Kan je jouw woning niet vinden in Assendelft? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Assendelft op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Assendelft? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Assendelft! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Assendelft, koophuizen Assendelft of 2 kamer woningen Assendelft.
Instellingen zijn opgeslagen