Koopwoningen in Wachtum

Bekijk alle 3 woningen te koop in Wachtum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Wachtum die je zoekt.

Makelaars in Wachtum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Wachtum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Wachtum. Een koopwoning bezichtigen in Wachtum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Wachtum

Er staan 3 woningen te koop in Wachtum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Wachtum.

Huis te koop in Wachtum

Wachtum is een plaats in de gemeente Coevorden binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Wachtum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Wachtum. Kan je jouw woning niet vinden in Wachtum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Wachtum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Wachtum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Wachtum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Wachtum, koophuizen Wachtum of 3 kamer woningen Wachtum.
Instellingen zijn opgeslagen