Koopwoningen in Vries

Bekijk alle 9 woningen te koop in Vries. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Vries die je zoekt.

Makelaars in Vries

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Vries? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Vries. Een koopwoning bezichtigen in Vries? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Vries

Er staan 9 woningen te koop in Vries die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Vries.

Huis te koop in Vries

Vries is een plaats in de gemeente Tynaarlo binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Vries ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Vries. Kan je jouw woning niet vinden in Vries? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Vries op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Vries? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Vries! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Vries, koophuizen Vries of 5 kamer woningen Vries.
Instellingen zijn opgeslagen