Koopwoningen in Valthe

Bekijk alle 3 woningen te koop in Valthe. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Valthe die je zoekt.

Makelaars in Valthe

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Valthe? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Valthe. Een koopwoning bezichtigen in Valthe? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Valthe

Er staan 3 woningen te koop in Valthe die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Valthe.

Huis te koop in Valthe

Valthe is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Valthe ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Valthe. Kan je jouw woning niet vinden in Valthe? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Valthe op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Valthe? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Valthe! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Valthe, koophuizen Valthe of 2 kamer woningen Valthe.
Instellingen zijn opgeslagen