Koopwoningen in Sauwerd

Bekijk alle 3 woningen te koop in Sauwerd. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Sauwerd die je zoekt.

Makelaars in Sauwerd

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Sauwerd? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Sauwerd. Een koopwoning bezichtigen in Sauwerd? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Sauwerd

Er staan 3 woningen te koop in Sauwerd die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Sauwerd.

Huis te koop in Sauwerd

Sauwerd is een plaats in de gemeente Het Hogeland binnen de provincie Groningen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Sauwerd ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Sauwerd. Kan je jouw woning niet vinden in Sauwerd? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Sauwerd op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Sauwerd? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Sauwerd! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Sauwerd, koophuizen Sauwerd of 2 kamer woningen Sauwerd.
Instellingen zijn opgeslagen