Koophuizen in Roderwolde

Bekijk alle 1 huizen te koop in Roderwolde. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Roderwolde die je zoekt.

Makelaars in Roderwolde

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Roderwolde? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Roderwolde. Een koopwoning bezichtigen in Roderwolde? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Huis kopen in Roderwolde

Er staan 1 huis te koop in Roderwolde die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koophuizen te vinden in Roderwolde.

Huis te koop in Roderwolde

Roderwolde is een plaats in de gemeente Noordenveld binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Roderwolde ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Roderwolde. Kan je jouw woning niet vinden in Roderwolde? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koophuis op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Roderwolde op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Roderwolde? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koophuis in Roderwolde! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Roderwolde, koophuizen Roderwolde of 4 kamer woningen Roderwolde.
Instellingen zijn opgeslagen