Koopwoningen in Lippenhuizen

Bekijk alle 8 woningen te koop in Lippenhuizen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Lippenhuizen die je zoekt.

Makelaars in Lippenhuizen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Lippenhuizen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Lippenhuizen. Een koopwoning bezichtigen in Lippenhuizen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Lippenhuizen

Er staan 8 woningen te koop in Lippenhuizen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Lippenhuizen.

Huis te koop in Lippenhuizen

Lippenhuizen is een plaats in de gemeente Opsterland binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Lippenhuizen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Lippenhuizen. Kan je jouw woning niet vinden in Lippenhuizen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Lippenhuizen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Lippenhuizen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Lippenhuizen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Lippenhuizen, koophuizen Lippenhuizen of 4 kamer woningen Lippenhuizen.
Instellingen zijn opgeslagen