Koopwoningen in IJmuiden

Bekijk alle 76 woningen te koop in IJmuiden. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in IJmuiden die je zoekt.

Makelaars in IJmuiden

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in IJmuiden? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in IJmuiden. Een koopwoning bezichtigen in IJmuiden? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in IJmuiden

Er staan 76 woningen te koop in IJmuiden die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in IJmuiden.

Huis te koop in IJmuiden

IJmuiden is een plaats in de gemeente Velsen binnen de provincie Noord-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in IJmuiden ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in IJmuiden. Kan je jouw woning niet vinden in IJmuiden? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in IJmuiden op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in IJmuiden? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in IJmuiden! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen IJmuiden, koophuizen IJmuiden of 2 kamer woningen IJmuiden.
Instellingen zijn opgeslagen