Koopwoningen in Hoogezand

Bekijk alle 74 woningen te koop in Hoogezand. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hoogezand die je zoekt.

Makelaars in Hoogezand

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hoogezand? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hoogezand. Een koopwoning bezichtigen in Hoogezand? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hoogezand

Er staan 74 woningen te koop in Hoogezand die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hoogezand.

Huis te koop in Hoogezand

Hoogezand is een plaats in de gemeente Midden-Groningen binnen de provincie Groningen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hoogezand ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hoogezand. Kan je jouw woning niet vinden in Hoogezand? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hoogezand op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hoogezand? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hoogezand! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hoogezand, koophuizen Hoogezand of 3 kamer woningen Hoogezand.
Instellingen zijn opgeslagen