Koopwoningen in gemeente Urk

Bekijk alle 6 woningen te koop in Urk. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Urk die je zoekt.

Makelaars in Urk

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Urk? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Urk. Een koopwoning bezichtigen in Urk? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Urk

Er staan 6 woningen te koop in Urk die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Urk.

Huis te koop in Urk

Urk is een gemeente die ligt in de provincie Flevoland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in gemeente Urk.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Urk op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Urk? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Urk! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Urk, koophuizen Urk of 2 kamer woningen Urk.
Instellingen zijn opgeslagen