Koopwoningen in Boazum

Bekijk alle 1 woningen te koop in Boazum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Boazum die je zoekt.

Makelaars in Boazum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Boazum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Boazum. Een koopwoning bezichtigen in Boazum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Boazum

Er staan 1 woning te koop in Boazum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Boazum.

Huis te koop in Boazum

Boazum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Boazum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Boazum. Kan je jouw woning niet vinden in Boazum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Boazum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Boazum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Boazum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Boazum, koophuizen Boazum of 5 kamer woningen Boazum.
Instellingen zijn opgeslagen