logo Huispedia
  • Blog
  • Dé aankooptips van ‘Kopen Zonder Kijken’ makelaar Alex van Keulen
Actualiteiten

Dé aankooptips van ‘Kopen Zonder Kijken’ makelaar Alex van Keulen.


Geschreven door Jimmy Geplaatst op 13 mei 2024 2 min. lezen

In onze nieuwste podcastaflevering deelt Alex van Keulen, de bekendste makelaar van Nederland, eerlijk al zijn tips. Wat zijn de meest gemaakte fouten van woningzoekers? Hoe zorg je er als koper voor dat je altijd een goed bod doet? En Alex vertelt wat het allergekste is wat hij in 20 jaar heeft meegemaakt. Geloof ons: zelfs wij vielen van onze stoel van het lachen. Bekijk het in de podcast hierboven.

In de Huispedia podcast ‘De aankoop van je leven’ bespreken we iedere aflevering een stukje van het aankoopproces met een expert. Na het luisteren van alle afleveringen ben je als woningzoeker goed voorbereid om succesvol een huis te kopen.

Bekijk de podcast met Alex via de link hierboven. Liever luisteren? Check de aflevering dan op Spotify. Alle andere afleveringen kan je hier vinden.

Winactie met prijzen ter waarde van €1.500

Om de speciale aflevering te vieren hebben we een leuke winactie! We verloten namelijk vijf keer het nieuwe boek van Alex én een half jaar Huispedia Plus. Daarmee heb je 6 maanden toegang tot de belangrijkste inzichten die normaal alleen makelaars hebben en weet je precies wat je moet bieden op élke woning die in Nederland te koop staat.

Wil je meedoen? Ga naar deze Instagram post, volg Huispedia, like de post en reageer eronder met #kopenzonderkijkenwinactie en tag 2 vrienden. De winnaars krijgen maandag 3 juni van ons bericht. Succes!

Dé aankooptips van ‘Kopen Zonder Kijken’ makelaar Alex van Keulen
Jimmy 16 mei 2024
Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten