logo Huispedia
  • Blog
  • Jaap.nl stopt met koopwoningen: Jaap huizen nu op Huispedia
Actualiteiten

Jaap.nl stopt met koopwoningen: Jaap huizen nu op Huispedia.


Jaap.nl stopt met koopwoningen: geen huizen meer op Jaap
Geschreven door Gyan Geplaatst op 9 feb. 2024 2 min. lezen

Mediahuis heeft in januari besloten de stekker uit de woningsite Jaap.nl te trekken. De eigenaar van Jaap zag geen toekomst meer voor het woningplatform. Volgens een woordvoerder is de concurrentie op de Nederlandse woningmarkt te fors gebleken. Hierdoor kon het platform niet langer rendabel zijn. Met het stoppen van de woningsite verdwijnt er een directe concurrent van Huispedia.

Huizen zoeken op Jaap.nl?

Sinds 2007 konden mensen op Jaap op zoek naar hun droomhuis. Naast het zoeken naar koopwoningen en appartementen konden bezoekers gratis de woningwaarde berekenen. Konden, want de website en de app zijn inmiddels offline gehaald. Met de website en app wilde het platform oplossingen bieden aan huizenzoekers. Op de website stonden naast huizen die te koop staan ook huurwoningen. Naast huizenzoekers sprak Jaap ook woningverkopers aan. Woningeigenaren konden namelijk gratis hun woning te koop aanbieden.

Koopwoningen in het grootste woningaanbod

Jaap.nl mag dan offline zijn, woningzoekers hebben gelukkig nog genoeg opties om makkelijk online hun huizenjacht voort te zetten. Zo is het voor kopers nog steeds mogelijk om te kijken naar huizen die nu te koop staan én op termijn te koop komen. En voor verkopers is er ook geen reden tot paniek: die kunnen nog steeds hun woning zelf verkopen.

Huispedia blijft strijden voor een eerlijke woningmarkt

Geen paniek omdat Jaap.nl ermee stopt: Huispedia blijft gewoon bestaan. Wij blijven strijden voor een eerlijke woningmarkt voor iedereen. Bij ons vind je alle belangrijke informatie om jouw huiswerk goed te doen, maar ook unieke inzichten van élk huis dat jij op het oog hebt. Check zo direct of de vraagprijs wel redelijk is, hoe vaak de prijs stiekem is aangepast en wat een realistisch bod zou zijn. Benieuwd hoe dat werkt? Lees hier meer over Huispedia Plus.

 

🚀 Op naar een eerlijke woningmarkt!

Jaap.nl stopt met koopwoningen: Jaap huizen nu op Huispedia
Gyan 26 feb. 2024
Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten