Claim jouw woning

Door je eigen huis te ‘claimen’ word je beheerder van je eigen woningprofiel en krijg je toegang tot een groot aantal handige functies om je woningprofiel compleet te maken.

Je gratis Huispedia-account

Je Huispedia-account geeft je niet alleen de sleutel van je eigen woningprofiel, maar ook de mogelijkheid om andere huizen te volgen en om in contact te komen met andere woningeigenaren en gebruikers.

Ontdek hoe je woning in de markt ligt

Met je woningstatus weten bezoekers van jouw woningprofiel direct waar je staat en ontdek jij al in een vroeg stadium hoe jouw woning in de markt ligt.

Lees meer

Jij bent de expert.

Leuk al die data, cijfers en mooie grafieken. Maar jij kent jouw huis het allerbest van iedereen. De ongepolijst kant, van de krakende deurklink tot aan de achterdeur van de schuur die blijft hangen. Maar ook de prachtige kant, van het perfecte plekje buiten in de zon waar je precies uit de wind zit tot de kamer waar je heerlijk muziek kan maken. Bij het claimen van jouw huis maak jij alle data en cijfers compleet, zodat wij jou de perfecte inzichten kunnen geven over jouw huis. Zo helpen wij jou sterker in eigen schoenen staan, van eigen-huis kenner naar echte expert.


Inzicht binnen een klik.

Via jouw huispagina krijg jij al inzicht in alle gegevens rondom jouw huis. Aangevuld met jouw persoonlijke inzichten over de staat van jouw huis kunnen wij een betere inschatting maken van jouw huiswaarde. Niet alleen nu, maar ook over de stijging in de komende periode. Dat helpt jou beslissen wat jij met jouw huis wilt doen. Open voor een bod, binnenkort te koop, gelijk verkopen of toch nog aanhouden. Daarnaast ben jij natuurlijk zo trots als pauw op jouw eigen huis. Dat mag de wereld weten. Maak van jouw huispagina eentje die het verdient om bekeken te worden. Wij geven jou de inzichten & mogelijkheden, jij bepaalt.


Niet gelijk verkopen.

Een huis verkopen bedenk je niet van vandaag op morgen, dat begrijpen wij. Claim eerst volledig vrijblijvend jouw huis om het echt tot zijn recht te laten komen. Het is tenslotte toch jouw huis, jij kent jouw huis het allerbest! Door jouw huisprofiel aan te vullen krijg je de meest up-to-date huiswaarden en scores. Zet vervolgens jouw huis 'Open voor bod' om te kijken of er iemand een mooie prijs voor wilt geven. Of zet het op ‘Op termijn beschikbaar', om te kijken hoe jouw huis in de markt ligt. Kan je het daarna op 'Te koop' zetten en staan de kopers al in de rij. En ben jij zo verliefd op jouw pareltje, zet het lekker op ‘Niet te koop'. Dan kun je toch nog heerlijk genieten van jouw fantastische woningprofiel.

Instellingen zijn opgeslagen