Wij helpen je de beste makelaar in Vlissingen te vinden.

Vergelijk gratis en kom direct in contact met de best passende makelaars in Vlissingen en omstreken.

Makelaars uit jouw buurt
Bespaar tot 40%
100% onafhankelijk advies
Gratis & vrijblijvend

Vergelijk gratis en vrijblijvend de beste makelaars in Vlissingen en omstreken.

Start met vergelijken

Makelaars in Vlissingen.

In Vlissingen staan er momenteel 175 woningen te koop en zijn er recent 290 woningen verkocht. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs nu 321.980 euro is? Daarnaast is de gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlissingen 31 dagen. Dat is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. Juist in deze markt kan een verkoopmakelaar voor jou een betere prijs realiseren of een aankoopmakelaar jou helpen een nieuwe woning te vinden binnen budget.

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Vlissingen? Dan helpen wij jou graag met onze lokale kennis en expertise aan de beste makelaar in Vlissingen. Aangezien er in de regio meerdere makelaars actief zijn, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij de keuze voor een makelaar. Daarom hebben wij alle informatie over makelaars op een rijtje. Van prijsindicatie tot ervaring. Op basis van jouw voorkeuren en wensen maken wij de beste match. Start nu met vergelijken en ontdek gratis jouw best passende makelaar in Vlissingen.

Hoe kan een makelaar
jou helpen?

Voordelen aankoopmakelaar.

 • Stelt zoekopdracht op
 • Begeleidt de zoektocht naar je droomhuis
 • Gaat mee om kritisch te bezichtigen
 • Stelt een prijs en biedingsstrategie voor
 • Voert de onderhandeling
 • Zorgt voor een goede koopovereenkomst

Voordelen verkoopmakelaar.

 • Bedenkt een passende verkoopstrategie
 • Bepaalt verkoopprijs
 • Verzorgt de promotieteksten & woningfoto’s
 • Regelt al het contact en bezichtigen
 • Onderhandelt met de aankopende partijen
 • Regelt een soepele overdracht van de woning

Hoe het werkt.

Selecteer jouw voorkeuren

Beantwoord een paar korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt.

Persoonlijk advies

Samen nemen we jouw wensen door en zoeken de twee best passende makelaars.

Ontvang makelaars per e-mail

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met jou op.

Jij kiest jouw beste makelaar

Goed gevoel bij een makelaar? Tot slot kies jij diegene die het beste bij jou past.

Onze makelaars zijn aangesloten bij.

Wij werken o.a. met makelaars aangesloten bij één van de onderstaande brancheverenigingen en welke voldoen aan ons Huispedia Kwaliteits Keurmerk .

Veel gestelde vragen.

Allereerst bellen wij jou om alle gegevens te controleren en eventuele vragen te beantwoorden, dit doen wij zo snel mogelijk nadat de aanvraag is binnengekomen. De makelaars nemen tijdens werkdagen binnen 24 uur contact op, meestal op dezelfde dag. In het weekend werken de meeste makelaars niet, daarom zullen zij na het weekend direct contact opnemen.

De aan- en verkoopstrategie en kosten verschilt tussen makelaars. Soms moet je meer zelf doen, anderen nemen alles uit handen. Daarnaast verschilt het per makelaar ook per woning en regio met wat voor prijzen ze werken. Wij zorgen ervoor dat jij de twee best passende makelaars kan vergelijken op basis van jouw voorkeuren.

Wij maken een vergelijking op basis van de voorkeuren die jij invult en de data in onze makelaarsdatabase. Op deze manier zal er de beste match gemaakt worden tussen jou en de makelaar.

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, zal je een bevestiging ontvangen. Daarnaast nemen wij contact met je op. Wij controleren dan de gegevens waarna wij jou in contact brengen met de twee geselecteerde makelaars. Vervolgens nemen deze makelaars contact op met jou en heb jij de keuze om met één van de makelaars samen te werken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Wij selecteren één of twee makelaars, afhankelijk van jouw voorkeur. Zorgvuldig helpen wij jou aan een makelaar uit de regio en in jouw prijsklasse. Vervolgens kun je zelf bepalen welke makelaar het beste bij jou past.

Jazeker, wij selecteren de twee beste makelaars die bij jou passen. Uit die twee makelaars kun je zelf kiezen

De courtage van de makelaars verschilt per regio, het type makelaar en de dienstverlening. De courtage bij de verkoop van een woning loopt uit een van ongeveer 1% tot 2% van de verkoopwaarde. Het is ook mogelijk om de courtage af te laten hangen van de verkoopprestaties van de makelaar. Bij een aankoopmakelaar is een vast bedrag een vaker voorkomend principe. De standaard bedragen voor een aankoopmakelaar liggen tussen de 0,5% en 1%.

Ja, wij brengen je geheel gratis in contact met de makelaars. Mocht de door jou gekozen makelaar uiteindelijk succesvol voor jou een woning aankopen en/of verkopen, dan vragen wij aan de makelaar een kleine vergoeding. Voor jou is en blijft het altijd geheel gratis.

Vind jouw beste makelaar in Vlissingen.

Al duizenden mensen hebben via Huispedia een makelaar gevonden.

Start met vergelijken

Toch zelf verkopen?

Dat kan als je echt alles zelf wilt doen. Zet dan helemaal gratis jouw woning te koop op Huispedia en bereik meer dan 3 miljoen bezoekers per maand.

Lees meer over zelf verkopen

Nog niet zeker over verkopen?

Zie alvast wat je woning nu en straks waard is, ontdek hoe jouw woning in de markt ligt en bereik alvast potentiële geïnteresseerden.

Meer weten over jouw woning