Vind & vergelijk makelaars bij jou in Veghel.


Wij brengen je gratis & direct in contact met een makelaar die het best bij jou past.

Makelaars uit jouw buurt
Bespaar tot 40%
100% onafhankelijk advies
Gratis & vrijblijvend

Vind gratis jouw ideale makelaar in Veghel.


In Veghel staan er momenteel 101 woningen te koop en zijn er recent 295 woningen verkocht. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs nu 449.749 euro is? Daarnaast is de gemiddelde verkoopduur van huizen in Veghel 26 dagen. Dat is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. Juist in deze markt kan een verkoopmakelaar voor jou een betere prijs realiseren of een aankoopmakelaar jou helpen een nieuwe woning te vinden binnen budget.

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Veghel? Dan helpen wij jou graag. Met onze lokale kennis en expertise vinden wij een makelaar die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Aangezien er in alle steden en dorpen meerdere makelaars actief zijn, is het handig als je weet waar je op moet letten. Daarom zetten wij alle informatie op een rijtje. Van een schatting van de prijs tot ervaring. Op basis van jouw voorkeuren en wensen maken wij vervolgens de beste match. Start nu met vergelijken en ontdek gratis jouw best passende makelaar in Veghel.

Andere plaatsen in de buurt

Een makelaar vinden

Weet vooraf de makelaarskosten en voorkom verassingen.


Wanneer je voorkeuren bij ons duidelijk zijn kunnen we nagaan welke makelaars bij je wensen aansluiten. Vervolgens nemen de twee best passende makelaars contact met je op. Tijdens dit gesprek wordt direct duidelijk welke kosten je kunt verwachten. Lees hier meer over de makelaarscourtage.

Weet vooraf de makelaarskosten

Wat doet een makelaar?


Voordelen aankoopmakelaar

Stelt zoekopdracht(en) op. Begeleidt stapsgewijs de zoektocht naar je droomhuis. Kijkt zonder emoties tijdens bezichtigingen. Stelt een prijs en biedingsstrategie voor. Heeft ervaring met onderhandelen. Zorgt voor een goede koopovereenkomst.

Voordelen verkoopmakelaar

Stelt een passende verkoopstrategie voor. Helpt een realistische verkoopprijs bepalen. Verzorgt de promotieteksten & woningfoto’s. Regelt het contact en de bezichtigingen. Onderhandelt met mogelijke kopers. Regelt een soepele overdracht van de woning.

Een makelaar in vier stappen.


Selecteer jouw voorkeuren

Beantwoord een paar korte vragen om aan te geven wat je belangrijk vindt.

Krijg persoonlijk advies

Samen nemen we jouw wensen door. Vervolgens zoeken wij de twee makelaars die het beste bij jou passen.

Ontvang passende makelaars per e-mail

De geselecteerde makelaars nemen gratis en vrijblijvend contact met je op.

Kies jouw beste makelaar

Goed gevoel bij een makelaar? Jij bepaalt welke makelaar het best bij jou past.

Dit zeggen onze fans.


Woningzoeker
RH Woningzoeker

Snelle hulp. Twee makelaars uit gezocht voor mij die beide mij verder konden helpen.

25 februari 2023
Woningzoeker
Peter Groot Woningzoeker

Bij vragen naar informatie is Huispedia razendsnel. Goede feedback en betrokken. Huispedia heeft ons echt geholpen bij de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe huis.

21 februari 2023
Woningzoeker
Algra Afbouw Woningzoeker

Er werd binnen 10 minuten na de offerteaanvraag al contact opgenomen om de wensen te bespreken, keurig te woord gestaan en voel me goed geholpen een aanrader

21 februari 2023
Woningzoeker
VAN ZON Woningzoeker

Snele reactie van makelaar .energie label bureau. Dat is fijn om snel een afspraak te maken

18 februari 2023
Woningzoeker
klant Woningzoeker

Snel gereageerd, goed meegedacht, afspraken prima nagekomen. Top service

3 december 2022
Woningzoeker
klant Woningzoeker

Bedrijven hebben snel terug gebeld en eerlijk advies gegeven. Advies was wel verschillend, maar heeft mij wel geholpen.

14 november 2022
Woningzoeker
Claudia Woningzoeker

Supper happy after our experience. We requested support from Huisepedia to find a real-estate agent. We received the recomendations in less than 24 hours and we couldn't be more happy with the agencies they found for us. We decided to work with Marjan from AMEO and it was amazing - the process of buying the apartment was clean, clear and hassle-free in all respects: negotiation, purchase, documents.

3 november 2022
Woningzoeker
Mequisa Hardy Woningzoeker

Zeer snel geholpen door Huispedia. Wij konden kiezen uit 2 ervaren aankoopmakelaars waarvan één ons nu daadwerkelijk helpt.

3 oktober 2022
Woningzoeker
Maria Woningzoeker

Zeer gebruiksvriendelijk en goed ondersteund met de toelichtingen en adviezen.

29 september 2022
Woningzoeker
Rob Hurenkamp Woningzoeker

Snelle en zeer correcte manier van communiceren en advies.

12 september 2022

Onze makelaars zijn aangesloten bij.


Wij werken o.a. met makelaars aangesloten bij één van de onderstaande brancheverenigingen en die voldoen aan ons Huispedia Kwaliteits Keurmerk.


Veelgestelde vragen.


Wat is een courtage?

Een courtage is een vergoeding die een makelaar ontvangt voor zijn diensten. Deze vergoeding wordt pas betaald bij een definitieve overeenkomst bij de (ver)koop van een woning. De makelaarscourtage is een percentage van de (ver)koopprijs van het huis.

Rekenvoorbeeld:

Met jouw aankoopmakelaar doe je een succesvol bod van €480.000 op jouw droomhuis. Vervolgens is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen jou en de verkopende partij. Als je makelaar een courtagepercentage hanteert van 1.25% betaal je de makelaar (1,25% van €480.000) dus €6.000 voor zijn diensten.

Wat zijn gangbare makelaarstarieven?

Het tarief van een makelaar verschilt per regio, het type makelaar en de dienstverlening. De courtage bij de verkoop van een woning ligt ongeveer tussen 1% en 2% van de verkoopprijs. Het is ook mogelijk om de courtage af te laten hangen van de verkoopprestaties van de makelaar. Bij een aankoopmakelaar komt een vast bedrag vaker voor. De standaardbedragen voor een aankoopmakelaar liggen tussen de 0,5% en 1% van de aankoopprijs.

Hoe snel neemt de makelaar contact op?

Allereerst bellen wij jou om alle gegevens te controleren en eventuele vragen te beantwoorden. Dit doen wij zo snel mogelijk nadat de aanvraag is binnengekomen. De makelaars nemen vervolgens tijdens werkdagen binnen 24 uur contact op, meestal op dezelfde dag. In het weekend werken de meeste makelaars niet. Daarom zullen zij na het weekend direct contact opnemen.

Waarom makelaars vergelijken?

De aan- en verkoopstrategie en kosten verschillen per makelaar. Soms moet je meer zelf doen, anderen nemen alles uit handen. Daarnaast variëren prijzen ook per woning en regio. Wij zorgen ervoor dat jij de twee best passende makelaars kan vergelijken op basis van jouw voorkeuren.

Hoe maken jullie de vergelijking?

Wij maken een vergelijking op basis van de voorkeuren die jij invult. Vervolgens kijken wij naar de makelaars die wij in onze database hebben. Op deze manier vinden wij de beste match tussen jou en de makelaar.

Wat gebeurt er zodra ik de aanvraag heb ingediend?

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging. Daarnaast nemen wij contact met je op. Wij controleren dan de gegevens waarna wij jou in contact brengen met de twee geselecteerde makelaars. Vervolgens nemen deze makelaars contact op met jou en heb jij de keuze om met één van de makelaars samen te werken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.

Met hoeveel makelaars kom ik in contact?

Wij selecteren één of twee makelaars, afhankelijk van jouw voorkeur. Zorgvuldig helpen wij jou aan een makelaar uit de regio en in jouw prijsklasse. Vervolgens kun je zelf bepalen welke makelaar het beste bij jou past.

Kan ik uiteindelijk nog kiezen tussen de geselecteerde makelaars?

Jazeker, wij selecteren de twee beste makelaars die bij jou passen. Uit die twee makelaars kun je zelf kiezen. De keuze ligt volledig bij jou dus kies de makelaar bij wie jij je het prettigst voelt.

Is deze aanvraag gratis?

Ja, wij brengen je geheel gratis in contact met de makelaars. Mocht de door jou gekozen makelaar uiteindelijk succesvol voor jou een woning aankopen en/of verkopen, dan vragen wij aan de makelaar een kleine vergoeding. Voor jou is en blijft het in contact komen met een makelaar altijd geheel gratis.

Zoek je een woning?

Vind jouw droomhuis met het meest complete woningaanbod, inclusief woningen die nóg niet te koop staan. Zoek met extra informatie. Van bereikbaarheid tot geschatte woningwaarde.

Bekijk het woningaanbod

Klaar om te verkopen?

Of je helemaal zelf aan de slag wil, wat extra hulp nodig hebt of alles door een makelaar wilt laten doen. Wij helpen je op weg naar een succesvolle verkoop. Jij bepaalt.

Lees meer over verkopen

Alles weten over aankopen?

Ben jij klaar om een huis te kopen? Wij helpen je bij iedere stap. Zo ben je altijd goed voorbereid en maak je een aankoop waar je volledig achter staat.

Lees meer over aankopen

Vergelijk gratis en vrijblijvend de beste makelaars in Veghel en omstreken.