Wij helpen je de beste makelaar in Eindhoven te vinden.

Vergelijk gratis en kom direct in contact met de best passende makelaars in Eindhoven en omstreken.

Makelaars uit jouw buurt
Bespaar tot 40%
100% onafhankelijk advies
Gratis & vrijblijvend

Vergelijk gratis en vrijblijvend de beste makelaars in Eindhoven en omstreken.

Start met vergelijken

Makelaars in Eindhoven.

In Eindhoven staan er momenteel 328 woningen te koop en zijn er recent 851 woningen verkocht. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs nu 460.403 euro is? Daarnaast is de gemiddelde verkoopduur van huizen in Eindhoven 20 dagen. Dat is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. Juist in deze markt kan een verkoopmakelaar voor jou een betere prijs realiseren of een aankoopmakelaar jou helpen een nieuwe woning te vinden binnen budget.

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Eindhoven? Dan helpen wij jou graag met onze lokale kennis en expertise aan de beste makelaar in Eindhoven. Aangezien er in de regio meerdere makelaars actief zijn, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij de keuze voor een makelaar. Daarom hebben wij alle informatie over makelaars op een rijtje. Van prijsindicatie tot ervaring. Op basis van jouw voorkeuren en wensen maken wij de beste match. Start nu met vergelijken en ontdek gratis jouw best passende makelaar in Eindhoven.

Andere plaatsen in de buurt.

Hoe kan een makelaar
jou helpen?

Voordelen aankoopmakelaar.
 • Stelt zoekopdracht op
 • Begeleidt de zoektocht naar je droomhuis
 • Gaat mee om kritisch te bezichtigen
 • Stelt een prijs en biedingsstrategie voor
 • Voert de onderhandeling
 • Zorgt voor een goede koopovereenkomst
Voordelen verkoopmakelaar.
 • Bedenkt een passende verkoopstrategie
 • Bepaalt verkoopprijs
 • Verzorgt de promotieteksten & woningfoto’s
 • Regelt al het contact en bezichtigen
 • Onderhandelt met de aankopende partijen
 • Regelt een soepele overdracht van de woning

Hoe het werkt.

Selecteer jouw voorkeuren

Beantwoord een paar korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt.

Persoonlijk advies

Samen nemen we jouw wensen door en zoeken de twee best passende makelaars.

Ontvang makelaars per e-mail

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met jou op.

Jij kiest jouw beste makelaar

Goed gevoel bij een makelaar? Tot slot kies jij diegene die het beste bij jou past.

Zij gingen jou voor.

Ik heb mijn gegevens ingevuld, supermakkelijk. Het werkt zoals beloofd. Ik heb twee makelaars op bezoek gehad, eentje viel af. Mijn huis was heel snel verkocht!

Remco uit Hoorn

Ik heb de aanvraag gedaan ter orientatie ter voorbereiding op de verkoop van mijn huis. Ik wilde diverse voorstellen ontvangen om zo een goed beeld te kunnen vormen. Ik heb gekozen voor een klein kantoor die mij een goede offerte per e-mail heeft gestuurd (die echt op maat voor mij gemaakt was). Het huis is al verkocht. Ik ben erg tevreden!

Floor uit Nijmegen

Na de aanvraag heb ik alle twee de makelaars op eenzelfde dag uitgenodigd om langs te komen in mijn woning. Dat vond ik praktisch (om het allemaal in één dag te regelen). De makelaar die ik uiteindelijk gekozen heb, viel op door een sterke voorbereiding. Zij hadden echt hun huiswerk gedaan alvorens zij met mij de afspraak hadden - zeer professioneel! Ik ben zeer tevreden!

Hessel uit Hoofddrop

Ik heb het formulier ingevuld. Daarna is er contact met mij opgenomen. Twee makelaars zijn langsgekomen. Eentje was namelijk een internetmakelaar en dat wilde ik niet. Van de Twee makelaars die langs zijn gekomen, hebben we er eentje uitgekozen.

Johanna uit Vogelwaarde

We zijn door twee kantoren benaderd. Eén kantoor stak ver boven de andere uit. Bij het andere kantoor had ik geen goed gevoel en meende ik dat ze er naast zaten qua verkoopprijs. De makelaar die ik heb gekozen is uitstekend bevallen. Het huis is al verkocht!

Martin uit Deventer

Het traject is perfect bevallen. Ik heb twee makelaars over de vloer gehad naar aanleiding van mijn aanvraag. Hun advies was helder en de ontvangen offertes waren prima. Ik moest er natuurlijk daarna eentje kiezen en ik vond het alsnog heel erg moeilijk om te kiezen. De makelaars leken allemaal goed en de offertes ontliepen elkaar niet veel. Ik ben blij met mijn uiteindelijke keuze.

Dhr. Verkuil uit Vianen

Onze makelaars zijn aangesloten bij.

Wij werken uitsluitend met makelaars aangesloten bij één van de onderstaande brancheverenigingen en welke voldoen aan ons Huispedia Kwaliteits Keurmerk .

Veel gestelde vragen.

Allereerst bellen wij jou om alle gegevens te controleren en eventuele vragen te beantwoorden, dit doen wij zo snel mogelijk nadat de aanvraag is binnengekomen. De makelaars nemen tijdens werkdagen binnen 24 uur contact op, meestal op dezelfde dag. In het weekend werken de meeste makelaars niet, daarom zullen zij na het weekend direct contact opnemen.

De aan- en verkoopstrategie en kosten verschilt tussen makelaars. Soms moet je meer zelf doen, anderen nemen alles uit handen. Daarnaast verschilt het per makelaar ook per woning en regio met wat voor prijzen ze werken. Wij zorgen ervoor dat jij de twee best passende makelaars kan vergelijken op basis van jouw voorkeuren.

Wij maken een vergelijking op basis van de voorkeuren die jij invult en de data in onze makelaarsdatabase. Op deze manier zal er de beste match gemaakt worden tussen jou en de makelaar.

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, zal je een bevestiging ontvangen. Daarnaast nemen wij contact met je op. Wij controleren dan de gegevens waarna wij jou in contact brengen met de twee geselecteerde makelaars. Vervolgens nemen deze makelaars contact op met jou en heb jij de keuze om met één van de makelaars samen te werken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Wij selecteren één of twee makelaars, afhankelijk van jouw voorkeur. Zorgvuldig helpen wij jou aan een makelaar uit de regio en in jouw prijsklasse. Vervolgens kun je zelf bepalen welke makelaar het beste bij jou past.

Jazeker, wij selecteren de twee beste makelaars die bij jou passen. Uit die twee makelaars kun je zelf kiezen

De courtage van de makelaars verschilt per regio, het type makelaar en de dienstverlening. De courtage bij de verkoop van een woning loopt uit een van ongeveer 1% tot 2% van de verkoopwaarde. Het is ook mogelijk om de courtage af te laten hangen van de verkoopprestaties van de makelaar. Bij een aankoopmakelaar is een vast bedrag een vaker voorkomend principe. De standaard bedragen voor een aankoopmakelaar liggen tussen de 0,5% en 1%.

Ja, wij brengen je geheel gratis in contact met de makelaars. Mocht de door jou gekozen makelaar uiteindelijk succesvol voor jou een woning aankopen en/of verkopen, dan vragen wij aan de makelaar een kleine vergoeding. Voor jou is en blijft het altijd geheel gratis.

Vind jouw beste makelaar in Eindhoven.

Al duizenden mensen hebben via Huispedia een makelaar gevonden.

Start met vergelijken

Toch zelf verkopen?

Dat kan als je echt alles zelf wilt doen. Zet dan helemaal gratis jouw woning te koop op Huispedia en bereik meer dan 3 miljoen bezoekers per maand.

Lees meer over zelf verkopen

Nog niet zeker over verkopen?

Zie alvast wat je woning nu & straks waard is. Ontdek daarnaast hoe jouw woning in de markt ligt en zet jouw woning gratis ‘open voor een bod’ of op ‘termijn beschikbaar’.

Meer weten over jouw woning
Instellingen zijn opgeslagen