Per vandaag maakt Huispedia het automatisch aanbieden van woningen mogelijk. Hierbij kunnen makelaars per direct het aanbod vanuit de eigen CRM software gratis doorsturen naar Huispedia. Met ruim 1 miljoen bezoekers per maand op het platform krijgt de makelaar zo extra bereik zonder extra werk. Bovenal krijgt de particulier zo een nog beter en overzichtelijk beeld van de woningmarkt.

Huispedia is opgericht om de woningmarkt transparanter te maken. Met volledige informatie over alle huizen in Nederland weet de particulier beter hoe de markt werkt en hoe die ervoor staat. Huispedia helpt zo particulieren bij het volgende stapje zetten. Daarbij zien ze bij uitstek een rol voor makelaars bij de aankoop en verkoop van woningen. Huispedia stelde vorig jaar al officieel haar platform open voor makelaars. Makelaars konden zich gratis aanmelden om toegang te krijgen tot de eigen portal. Hierdoor konden meer dan 100 makelaars tijdens de proeffase in de portal woningen direct beheren en aanbieden op Huispedia. Nu kan elke makelaar automatisch het aanbod vanuit het eigen CRM systeem aanbieden.

Caspar Phijffer is eigenaar van Bieden & Wonen en heeft meerdere makelaars door heel de Randstad. “Goede content is ontzettend belangrijk voor een optimale woningpresentatie. De juiste content in de beste kwaliteit is essentieel voor een duidelijk aanbod. Via ons online biedplatform kunnen gegadigden vertrouwd en transparant meebieden op het aanbod in de woningmarkt. Onze koppeling met Huispedia draagt voor kopers én verkopers bij aan een betere en volledige woningpresentatie. Hiermee wordt het aanbieden van je woning nóg makkelijker gemaakt.’’

Maxim Bours, mede-oprichter van Huispedia voegt daaraan toe: ‘’Het was een enorm gedoe om alle woningen in je CRM bij te houden en ook nog eens op Huispedia. Wij snappen wel dat makelaars iets beters te doen hebben. Daarom willen we met de automatische koppeling het een stapje makkelijker maken om extra bereik te genereren voor de moderne makelaar. Tegenwoordig is branding en goede online presence zo belangrijk. Zo kunnen we ook de kwaliteit van de woningcontent beter waarborgen. Daarnaast krijgt de particulier ook een beter overzicht op de huizenmarkt. Dat is belangrijk voor ons, zo maken we de markt weer een stukje transparanter.”

Wil jij jezelf registreren als makelaar? Dat kan hier. Voor meer informatie over de makelaars portal & het automatisch koppelen, kijk dan hier verder.

Voor vragen neem contact met ons op via [email protected]