Zoals eerder aangekondigd tijdens onze voorregistratie gaat vandaag officieel de eerste versie van de makelaars portal live. Hierbij is het mogelijk om jezelf als makelaar gratis te registreren als officieel kantoor, verschillende woningen van particulieren te beheren en onder andere bezoekersstatistieken per woning in te zien.

Huispedia is opgericht om particulieren in staat te stellen woningen zelf te kopen en verkopen. Ook daarbij ziet Huispedia bij uitstek een rol en duidelijke toegevoegde waarde voor makelaars bij de aankoop en verkoop van woningen. Er zijn genoeg onderdelen binnen het aan- en verkoopproces waar particulieren graag extra hulp hebben. Daarom stelt Huispedia officieel haar platform open voor makelaars.

Als makelaar kan je nu gratis jezelf aanmelden om toegang te krijgen tot de makelaars portal. In de eerste versie van de makelaars portal kunnen makelaars woningen van particulieren direct & eenvoudig beheren en aanbieden op Huispedia. Hierbij heeft de makelaar een duidelijk overzicht van alle woningen in beheer en kan in een oogopslag zien hoe alle woningen ervoor staan. Daarnaast geeft Huispedia per woning relevante inzichten mee, zoals informatie over de doelgroep (man/vrouw, leeftijd, etc) tot bezoekersaantallen.

Maxim Bours, mede-oprichter van Huispedia: ‘’Dit is pas het begin. Wij willen hiermee de eerste stap bieden voor de moderne & innovatieve makelaar. Hierbij is branding en een goede online presence voor makelaars nog belangrijker. Stapje voor stapje zullen wij in co-creatie met de makelaar de portal uitbreiden, zodat we ook voor de makelaar de beste service kunnen leveren. Hierdoor kan de makelaar particulieren op de juiste momenten binnen de aan- en verkoop klantreis nog beter ondersteunen en vertrouwen bieden. Zo krijgt de particulier ook nog eens een beter gevoel en grip op het proces.”

Wil jij jezelf registreren als makelaar? Dat kan hier.

Voor meer informatie over de makelaars portal, kijk dan hier verder.

Voor vragen neem contact met ons op via [email protected]