Per vandaag biedt Huispedia een nieuwe verhuisdienst aan in samenwerking met Scanmovers. Doormiddel van een onafhankelijke vergelijker kan een gebruiker alle wensen invoeren, zodat daar vervolgens de beste verhuisdienst (gratis) aan gekoppeld kan worden. Zo kan de particulier weer een nieuw onderdeel binnen het aan- en verkopen van een woning zelf regelen.

Huispedia is opgericht om particulieren in staat te stellen woningen zelf te kopen en verkopen. Ook om alles zelf te regelen wat daarbij komt kijken, van A tot Z. Dat betekent dat alle zaken geregeld moeten kunnen worden van het begin van de oriëntatie totdat het daadwerkelijk zitten op je eigen bank in de nieuwe woning. Verhuizen is daarbij bij uitstek een groot en vaak stressvol moment in het proces. Vandaar dat, in samenwerking met Scanmovers, Huispedia ook een verhuisdienst ter beschikking heeft op het platform.

Als particulier kan je nu volledig online alle wensen invullen voor een verhuizing. Daarbij krijgt de particulier advies voor specifieke vragen, zoals bijvoorbeeld ‘Is er een verhuislift nodig?’. Op basis van de woninggegevens en wensen krijgt de particulier binnen 24 uur meerdere vergelijkbare offertes online toegestuurd met daarin alle onafhankelijke gegevens over prijs, kwaliteit, service en reviews. Vervolgens kan er online direct alles geboekt worden en is de rest automatisch geregeld.

Maxim Bours, medeoprichter van Huispedia: ‘Wij zijn continu aan het kijken hoe wij het het aankopen en verkopen van een huis makkelijker kunnen maken. Hierbij geldt ook dat de laatste loodjes het zwaarst zijn en een verhuizer zoeken vaak een onoverzichtelijk en stressvol moment is. Daarom zijn wij blij dat we aan onze gebruikers nu de verhuisdienst kunnen leveren. Dan kunnen wij dit soort zaken op ons nemen, zodat de kopers en verkopers zich met de leukere zaken kunnen bezighouden’

Voor meer informatie over de verhuisdienst, kijk dan hier.

voor meer informatie over Scanmovers, kijk hier hier.

Voor vragen neem contact met ons op via [email protected]

Scanmovers