Koopwoningen in Eindhoven

Bekijk alle 658 woningen te koop in Eindhoven. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Eindhoven die je zoekt.

Makelaars in Eindhoven

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Eindhoven? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Eindhoven. Een koopwoning bezichtigen in Eindhoven? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Eindhoven

Er staan 658 woningen te koop in Eindhoven die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Eindhoven.

Huis te koop in Eindhoven

Eindhoven is een plaats in de gemeente Eindhoven binnen de provincie Noord-Brabant. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Eindhoven ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Eindhoven. Kan je jouw woning niet vinden in Eindhoven? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Eindhoven op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Eindhoven? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Eindhoven! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Eindhoven, koophuizen Eindhoven of 4 kamer woningen Eindhoven.
Instellingen zijn opgeslagen