Altijd inzicht in jouw woning en buurt.


Volg jouw woning met maandelijkse updates over jouw woningwaarde en lokale marktontwikkelingen.

Zie wat je woning nu en straks waard is

Ontvang een maandelijkse update met de prijsontwikkeling van jouw woning en buurt. Zie daarnaast wat er rondom jouw huis gebeurt in de verkoopmarkt. Zo ben jij altijd op de hoogte met de meest actuele informatie.

De prijsontwikkeling volgen van een woning

Ontdek hoe jouw woning in de markt ligt

Met jouw eigen account kan je alvast ontdekken hoe je woning in de markt ligt zonder verplichtingen of kosten. Naast je woning te koop zetten, kan je deze ook gratis en vrijblijvend op ‘Op termijn beschikbaar’ of ‘Open voor een bod’ zetten.

Een woning op de woningmarkt

Weet wie er droomt over jouw woning

Krijg inzicht over welke type mensen geïnteresseerd zijn in jouw woning. Via je eigen dashboard krijg je o.a. inzicht in de man-vrouwverhouding, leeftijden en regio’s waar ze vandaan komen. Zo kan jij je optimaal verdiepen in jouw (potentiële) verkoopdoelgroep.

De doelgroep voor je woning

Bespaar kosten

Alle veranderingen op de markt bijhouden: Huispedia doet het voor je. Van de energierekening tot de internetprovider, wij houden het allemaal in de gaten. Verandert er iets? Dan zie je dit terug in jouw maandelijkse updates. Zo hoef je zelf niets bij te houden en blijf je altijd op de hoogte om de juiste keuzes te maken.

Besparen op je maandelijkse kosten

Dit zeggen onze fans.

Robin Woningzoeker

Klasse! Goede informatievoorziening.

23 oktober 2023
Aron Woningzoeker

Naar mijn mening een betere site dan Funda.

23 oktober 2023
M Philipse Woningzoeker

Goede presentatie van het object

20 oktober 2023
Lydia Ram Woningzoeker

We hadden nog niet echt plannen om ons huis te verkopen. Doch door de reacties die we kregen gedaan.

17 oktober 2023
Jason Lesiputty Woningzoeker

Prima site om de waarde van je woning in de gaten te houden!

6 oktober 2023
ralph Woningzoeker

de pagina is duidelijk en eerlijk, niet teveel poespas.. gewoon prima

26 september 2023
Rick Woningzoeker

Mooie website en informatie is duidelijk

19 september 2023
Jane Woningzoeker

Vriendelijke medewerkers die je te woord staan. Overzichtelijke site en ook de correspondentie betreft overdracht contact met koper. Ben tevreden en adviseer dat het zekers de moeite waard is voor vrijblijvend inschrijving. Super goed concept!

19 september 2023
Bas Wientjes Woningzoeker

Geeft van de vele huizenvergelijkers het meest realistische beeld.

13 september 2023
Henk Mulder Woningzoeker

Lekker overzichtelijk

10 september 2023

Veelgestelde vragen.

Wat is een woningprofiel?

Op Huispedia heeft elk huis in Nederland zijn eigen profiel: het woningprofiel. Dat zijn er zo’n 8 miljoen. Elk profiel is altijd ingevuld met een aantal basiskenmerken, zoals de grootte van de woning. Deze halen wij op vanuit verschillende openbare bronnen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het CBS, Rijksoverheid, gemeenten en het Kadaster. Vervolgens maken we een helder overzicht zodat iedereen kan begrijpen wat er staat.

Wat kan ik zien op mijn woningprofiel?

Naast de basiskenmerken, die je zelf kan aanpassen, hebben wij elk profiel voorzien van een geschatte woningwaarde, meerdere grafieken die de ontwikkeling van je woningwaarde tonen, de indicatie van toekomstige maandlasten en een ‘bereikbaarheidsscore’ die de afstand tot voorzieningen in de buurt laat zien. Waar mogelijk vullen we het woningprofiel verder aan met woninginformatie van andere woningsites.

Kan ik mijn woningprofiel aanpassen?

Jazeker. Om het plaatje compleet te maken kun je als woningeigenaar je eigen woningprofiel beheren op Huispedia. Hierdoor kun je eenvoudig informatie uitbreiden en/of aanpassen. Voorbeelden zijn het toevoegen van extra foto’s, kenmerken of het aanpassen van de omschrijving van je woning. Zo oefen jij direct invloed uit op hoe jouw woning online getoond wordt.

Is mijn woningprofiel gratis?

Er zijn geen kosten verbonden aan je Huispedia-account. Dit betekent dat je gratis jouw woning beheert. Ook als je die op 'te koop', 'op termijn beschikbaar' of op 'Alleen bij goed bod' zet. Geen courtages, geen verborgen kosten, geen naheffing maar wel vrijblijvend nuttige inzichten. Zo kun je zelf de touwtjes in handen nemen.

Wat is jullie verdienmodel?

Wij verdienen aan het tonen van relevante advertenties. Daarnaast vragen wij een vergoeding aan partners van diensten die wij aanbieden. Zo beheer en volg jij gratis je woning en kunnen wij elke dag Huispedia blijven verbeteren.

Volg jouw woning gratis en vrijblijvend op Huispedia.

Volg je woning