Koopwoningen in Nes

Bekijk alle 11 woningen te koop in Nes. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Nes die je zoekt.

Makelaars in Nes

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Nes? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Nes. Een koopwoning bezichtigen in Nes? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Nes

Er staan 11 woningen te koop in Nes die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Nes.

Huis te koop in Nes

Nes is een plaats in de gemeente Ameland binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Nes ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Nes. Kan je jouw woning niet vinden in Nes? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Nes op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Nes? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Nes! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Nes, koophuizen Nes of 4 kamer woningen Nes.
Instellingen zijn opgeslagen